El misteri i jo - Sufi.cat
344
post-template-default,single,single-post,postid-344,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-13.7,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.5,vc_responsive

El misteri i jo

He tingut la intuïció d’allò implícit. En certa manera era recognoscible, però del tot indescriptible i inefable.

Es mostra i s’oculta a la vegada. Pot ser intuït però no abraçat.

I com mes ganes tinc de conèixer-ho més misteriós em sembla; i com més misteriós em sembla mes ganes tinc de conèixer-ho.

I com més faig per conèixer-ho més misteriós resulta; i com més misteriós resulta més afany de conèixer-ho tinc.

No Comments

Post A Comment

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies