Sobre la meva opinió i els discursos hegemònics - Sufi.cat
5895
post-template-default,single,single-post,postid-5895,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-13.7,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.5,vc_responsive
Sobre la meva opinió i els discursos hegemònics. Foto

Sobre la meva opinió i els discursos hegemònics

A José Maria Sarto Ruiz

Sé que la meva opinió sovint no coincideix amb la dels altres. De fet, sé que no puc estar plenament d’acord amb ningú.

També sé que em resulta més fàcil expressar-me quan la meva opinió coincideix amb la d’altres persones. Quan, per contra, discrepo de molta gent, se’m fa molt més difícil dir el què penso.

Així és com em torno còmplice dels discursos hegemònics, mal que em pesi, perquè aquests es perpetuen gràcies a que als humans ens més fàcil assentir que discrepar, i ens agrada molt més coincidir que no pas aïllar-nos.

No Comments

Post A Comment

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies