Com en sóc de pobre - Sufi.cat
1094
post-template-default,single,single-post,postid-1094,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-13.7,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.5,vc_responsive

Com en sóc de pobre

Com en sóc de pobre
quan m’enfado amb el món que m’ho ha donat tot
perquè m’ha pres en Marcel

Com en sóc de pobre
quan em sento culpable d’haver fet, precisament
el què sentia que havia de fer

Com en sóc de pobre
si el dubte em travessa i la por em desespera,
quan sé que la pau m’espera

Perquè ho deuen dir els sufís, això de que son pobres?

No Comments

Post A Comment

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies