El meu cos no és meu - Sufi.cat
1313
post-template-default,single,single-post,postid-1313,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-13.7,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.5,vc_responsive
Cos

El meu cos no és meu

El meu cos no és meu, no l’he fet jo. Pertany a la naturalesa. Això sí, jo soc responsable d’aquest cos, en tinc cura.

Per fer-ho, tinc ben en compte que en relació al meu cos, hi ha coses que les decideixo jo… i que d’altres no, que hi ha coses que puc efectuar-les, però que també n’hi ha d’altres que se m’escapen.

Puc decidir anar a dormir, per no puc decidir adormir-me. Puc decidir cuidar la meva salut, però no puc decidir no posar-me malalt. Puc decidir que no fumaré, però no puc decidir no tenir càncer de pulmó.

Entre la llibertat i la determinació

Si accepto que visc entre la llibertat i la determinació puc adoptar una actitud lliure davant la vida: Puc decidir per quin camí camino, però no amb qui toparé quan el recorri; puc decidir de quina manera avanço, però no puc decidir que se m’obrin totes les portes.

Tinc els meus límits com a persona, i aquests límits també els tinc sobre el meu cos. No tot el què li passa al meu cos és decisió meva, ni de bon tros, encara que a molts els agradaria que així fos.

No Comments

Post A Comment

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies